Bluegrass in Grevenbicht

bgb-2016-definitief

Poster BgB 2016

Het komende event staat in het teken van Regeneratie
Na 4 edities Bluegrass Beeg (BgB) kijken we uit naar de regeneratie van het festival. Gebaseerd op voorgaande ervaringen passen we het evenement aan naar een organisatie voor een kleinschalig sociaal cultureel evenement. Het publiek kan zo blijven genieten van deze stijl van cultuur & muziek.

De locatie en de aanvangstijden kan variëren per evenement. Wat onveranderlijk blijft is de mogelijkheid te luisteren naar goede muziek of zelf spelen samen met andere muzikanten, professionals en amateurs.

Het evenement wordt voorbereid door de werkgroep Bluegrass Beeg. Detail informatie over deze werkgroep kan hier gevonden worden. De evenementen zelf zijn autisme vriendelijk ingericht. Op deze manier is het voor mensen met een (chronische) beperking mogelijk om, passief of actief, mee te doen. Als U besluit om te komen wilt U ons dan daarover berichten? Dat geeft ons de tijd en de mogelijkheid ons voor te bereiden in verband met de veiligheid voor U en ons allen.

De entree bij het event is een gift aan de Stichting Auti Vriendelijk Limburg. De informatie daarover wordt tijdig bekend gemaakt. De opbrengsten vloeien terug in een nieuw evenement. Voor meer informatie bekijk het programma. Een vrije gift is altijd meer dan welkom. Vrije giften worden altijd gebruikt om nieuwe goede doelen en projecten te ontwikkelen.

Ik nodig U uit naar Bluegrass Beeg in Grevenbicht te komen, ‘een camping/camperstandplaats’ te benutten waar dat mogelijk is, de gastvrijheid van de lokale Limburgse B&B’s te proeven en deel te nemen naar Uw eigen wensen.

Robert Marijn Guffens (Voorzitter)